Home/News/MediNordic søger en ny kollega indenfor salg!

MediNordic søger en ny kollega indenfor salg!

MediNordic Aesthetics søger ambitiøs, resultatorienteret, selvstændig salgskonsulent, til medicinsk æstetisk branche

Vores målsætning er, at være én af de skarpeste spillere i den medicinsk æstetiske branche.  Tænder du på vidensbaseret, relationsorienteret salg og på, selv at planlægge og skabe din forretning, er du måske lige den som vi søger til jobbet.

Vi søger den dygtigste iværksætter/sælger, som kan hjælpe os med at sikre den fortsatte udvikling af vores og vores kunders forretning. Du får muligheden for at arbejde selvstændigt og for at skabe dine egne resultater, baseret på en grundløn samt provision af det skabte salg. Du vil være omgivet og støttet af et kompetent team omkring dig.

MediNordic opererer bredt inden for den medicinsk æstetiske branche og har markedssegmenter i hele Norden. Vi beskæftiger os med innovative og særdeles effektive produkter, som sælges til både læger, sygeplejersker og kosmetologer, som alle har et højt fagligt niveau.

Du skal vælge MediNordic som din nye arbejdspartner, fordi du ønsker at skabe en selvstændig salgsforrentning i trygge rammer, hvor der er fokus på resultatskabelse. Dette i tråd med dine faglige og personlige kompetencer, hvor du selv styrer din tid og indsats.

Arbejdsopgaver

Med base på vores kontor i Greve i hovedstadsområdet, bliver din primære opgave at styrke og videreudvikle salget af PCA Skin® cosmeceuticals til kosmetolog segment i hele Danmark. Der er mulighed for udvidelse af produkter, med mesoterapeutiske produkter til dette segment for øget forretning. Dine opgaver inkluderer bl.a.:

  • Sammen med MediNordic, at udarbejde en 3-årig salgsstrategi samt løbende 1 gang årligt, at udarbejde en implementeringsplan for PCA Skin® brandet i Danmark. Dette med konkrete målsætninger for kunde og salgstiltag.
  • Sammen med MediNordic holdet (især marketing), vil du have ansvar for at udvikle konkrete salgs- og marketings aktiviteter og elementer der støtter dine målsætninger og resultater.
  • Opsøgende salgsaktiviteter i forhold til nye kunder.
  • Pleje og vedligeholdelse af eksisterende kunder.
  • Du styrer selv din kalender, tilrettelægger og afholder selv dine kundemøder samt udarbejder tilbud, aftaler, kontrakter og naturligvis opfølgning mv.
  • Du forventes at deltage i relevante netværksmøder, konferencer mv. i Danmark.
  • Du monitorerer og orienterer dig om markedsudviklingen i branchen, herunder konkurrencer, rammebetingelser, nye produkter/tiltag osv.
  • Du rapporterer din indsats og resultater til MediNordic med jævne aftalte mellemrum.

 

Vi har et teamorienteret arbejdsmiljø, hvor du får en stærk start på din nye karriere og hvor der altid vil være sparring at hente hos os. MediNordic har en åben og hjælpsom kultur, hvor vi ALTID står bag hinanden.

Personlige kompetencer

Du er en iværksættertype med masser af positiv energi. Du er tillidsskabende og troværdig. Du sætter en ære i at være en dygtig og løsningsorienteret partner for kunderne og går gerne i dybden i en faglig dialog. Du stiller høje krav til dig selv og du er grundig og velforberedt til mødet med kunden. Du færdes naturligt blandt dine kunder, hvor du allerede har et stort netværk. Du har måske fungeret som selvstændig konsulent gennem flere år, eller du kommer fra branchen, hvor du med minimum 3-5 års erfaring forstår kundens dagligdag og kender til kundernes strategiske beslutningsprocesser. At du har styr på dit salg er en selvfølge og dette kan dokumenteres. Du er ansvarsbevidst og har en naturlig forståelse for, at resultater skabes gennem aktivitet, kompetence samt fokus; 3 ting som du besidder til fingerspidserne.

2019-07-31T12:16:28+01:00 January 3rd, 2019|